Házi praktikák

Hogyan legyen a hajam ma? Cikk-cakk lófarok

Ha nincs idő és szeretnénk egy picit más frizurát, mint tegnap, akkor itt egy egyszerű, de nagyszerű cikk-cakk lófarok. Nincs mentség, mert ezt mindenki el tudja készíteni. Ha jön az ősz és szeretnénk kalapot viselni, ahhoz is tökéletes. Ez egy nyolc lépésből álló frizura és fixen tart.

lófarok-11

Cikk-cakk lófarok készítése könnyen

Első lépés: Úgy készítsünk lófarkat, hogy a haj mindkét oldalán egy-egy nagy tincs kimaradjon és laza legyen a lófarok.
Második lépés: A bal oldalon fogjunk meg egy kisebb tincset a felső kihagyott rétegből és ezt vegyük a bal kezünkbe

lófarok-2

Harmadik lépés: Ezt a megfogott tincset keresztezzük át a lófarok fölött és rögzítsük hullámcsattal.

lófarok-4-5

Negyedik lépés: Az előzőhez hasonlóan fogjunk meg egy felső tincset a kihagyott jobb részből, vegyük a jobb kezünkbe és keresztezzük a lófarok fölött, majd rögzítsük hullámcsattal.

Ötödik lépés: Fogd a még kimaradt tincset a haj bal oldalán, és cikk-cakk-ban tedd át a jobb oldalra és rögzítsd hullámcsattal. Figyelj rá, hogy az előzőleg megmaradt kis tincset is fogd hozzá.

lófarok-6-7

Hatodik lépés: Fogd a maradék részt a haj a jobb oldalán (és a kis maradék tincset, ha van), és tedd át a bal oldalra, majd rögzítsd hullámcsattal.
lófarok-8-9
Hetedik és nyolcadik lépések: Ha csak egy kis lófarok maradt ki, akkor azt tedd a nagy lófarok alá. Ha egy hosszabb lófarok maradt, akkor azt fogd meg és tekerd körül rugalmasan a középső nagy lófarkon, majd rögzítsd a végét. Így kaphattál egy divatos cikk-cakk lófarkat.

lófarok-10

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.