Házi praktikák

A kopaszodás első jelei

Pár hónapja anyukám eljött hozzánk látogatóba és itt is aludt két éjszakát. A férjem ezt annyira nem szereti, de mivel nagyon ritka az ilyen eset, ezért kibírta. Csak az az egy bántotta, hogy anyósa tiszta jóindulatból megjegyezte, hogy itt az ülőgarnitúrán ücsörögve vette észre, hogy Peti mennyire kopaszodik és az ő Józsija soha nem kopaszodott ennyire…. Az én Petimnek sem kellett több, mert férfi létére elég hiú, azóta két tükörrel nézegeti, hogy hol kopaszodik a feje búbján.

A férfi kopaszodás első jelei

Amikor valami annyira foglalkoztatja az embert és családját, mint a kopaszodás első jelei, akkor mindenhol csak ezt látja. Én is így voltam vele és azóta a pénztárnál sorban állva mindig látom, hogy a középkorú férfiak többsége mind kopaszodik már, alig van kivétel.

Két nagyon tipikus kopaszodási formát vettem észre:

  1. A halántéknál kezdődő kopaszodás. Ez az első időszakban a férfiaknál még sármos is lehet. Nekem érett férfi benyomását kelti az, akinek a halántékán egy kis kopaszodás észlelhető.
  2. A  fejtetőn kezdődő hajvesztés a kopaszodás másik tipikus formája. Ez már nem a sármos kategória, ez már a tényleges kopaszodás jele. Ezt jobb ha tudomásul veszi az ember és megpróbál vele együtt élni.

kopasz férfiak

Van akit nem zavar egyik kopaszodás sem. Azoknak nagyon jó és ne is foglalkozzanak a témával, ők egyszerűen együtt tudnak ezzel élni. De van egy másik réteg, akit igen is foglalkoztat a kopaszodása és szeretne tenni ellene valamit. Ez is érthető és itt megpróbálok nekik segíteni, hogy mik lehetnek azok a módszerek, hatóanyagok, amik a hajhullás és kopaszodás ellenségei, amik segítik visszanyerni hajuk fényét és mennyiségét.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.