Házi praktikák

Hogyan legyen karácsonyra dús hajam?

Szeretnél karácsonyra egészséges, dús frizurát? Most még van 4-5 heted, ez idő alatt már látványos szépülést, dúsabb hajkoronát lehet elérni.

Már régebben észrevetted, hogy hullik a hajad, de még nem tettél ellene semmit? Esetleg csak most vetted észre a hajhullást, kopaszodást? Tél kezdetén bizony, a tápanyag- és vitaminhiány miatt előfordulhat az is, hogy a megszokottnál jóval több hajszál marad a fésűdben, illetve nagyobb hajtömeg ragad a lefolyóban fürdéskor.

Ha csak ez lenne az egyetlen kiváltója a hajritkulásnak, azt hiszem, együtt tudnánk élni vele. A gond az, hogy ez csak egy a sok közül, hiszen többek között hormonális zavarok, pajzsmirigy-rendellenességek, gyógyszerek mellékhatásai, stressz, valamint a nem megfelelő táplálkozás és a genetikai okok éppúgy ezekkel a kellemetlen jelenségekkel járhatnak együtt.

A nőknél a haj dússágának elveszítése igen nagy csapás, hiszen majdnem szó szerint igaz, hogy a szépségük koronájáról kell lemondaniuk. Férfiaknál pedig a kopaszodás tud súlyos gondokat okozni, ugyanis így már sosem lesz olyan a külsejük, mint azelőtt volt.

Persze, a hajhullás bizonyos mértékig egy természetes folyamat, ezzel nincs is gond. De ha már több mint százötven hajszál hullik ki naponta, az már nem egy elhanyagolható probléma, hanem komoly dolog, amit kezelni kell.

Add meg hajkoronádnak a természetes regenerálás lehetőségét, méghozzá egy hajhullás elleni kezelés által!

Törődj a hajkoronád egészségével, hogy még hosszú-hosszú ideig hozzájárulhasson kellemes és vonzó megjelenésedhez!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.